Web Analytics Made Easy - Statcounter

برای یک تست ریل تایم PCR ابتدا بایستی از انتهای حلق و یا بینی بیمار نمونه گیری شده و سپس محتوای اسید نوکلئیک ویروسی با استفاده از کیت استخراج RNA ویروسی ، از این نمونه استخراج شود. در ادامه با استفاده از روش PCR وجود یا عدم وجود ردپای ویروس کرونا در نمونه بیمار بررسی میشود.

 

مرحله استخراج RNA ویروسی یکی از مراحل مهم در تست ملکولی کرونا است که بایستی با دقت و کیفیت بسیار بالا انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در صورت عدم استخراج صحیح اسید نوکلئیک ویروسی از نمونه بیمار، حتی بهترین کیت‌های تشخیصی کرونا نیز قادر به شناسایی صحیح ویروس در نمونه بیمار نیستند.

شرکت آنا سلول طب، یکی از شرکت‌های ایرانی تولید کننده کیت‌های تخصصی بیولوژی مولکولی در ایران است که از ابتدای سال جاری اقدام به تولید کیت استخراج اسید نوکلئیک ویروسی کرده است . جدیدترین محصول شرکت آنا سلول طب، کیت استخراج اسیدهای نوکلئیک ویروسی با سرعت بالاست که از نظر سرعت و دقت استخراجی نمونه خارجی ندارد.

خسروی، مدیر تولید شرکت آناسل کیفیت این کیت را در استاندارد جهانی توصیف کرده میگویند: کیت استخراج AnaFast از نظر کیفیت با کیت‌های تولیدی شرکت‌های بزرگی مانند Qiagen و Roche قابلیت رقابت داشته و از نظر سرعت استخراجی بی نظیر است. با استفاده از این کیت آزمایشگاه میتواند در کمتر از 10 دقیقه اسید نوکلئیک ویروسی را از نمونه سوآپ بیمار جداسازی کند. از مزایای دیگر این کیت می‌توان به عدم نیازمندی به انکوباسیون‌های دمایی در مراحل میانی استخراج اشاره کرد.

خسروی اشاره کرد که: به علت وجود دانش فنی ساخت کیت استخراج RNA ، تیم ما مشکلی برای تولید کیت استخراج ویروسی نداشت اما در تولید AnaFast چالش ما افزایش سرعت و حذف انکوباسیون‌ها بدون افت کیفیت بود که خوشبختانه با تلاش تیم علمی آناسل این امر محقق شد. انکوباسیون دمایی در دمای 60 یا 70 درجه سانتی گراد ممکن است برای آزمایشگاه‌هایی که کمتر از 50 نمونه در روز داشته باشند، مساله مهمی نباشد، اما برای آزمایشگاه‌های با تعداد تست بالا موجب اتلاف وقت و نیازمندی به تعداد زیادی بلاک حرارتی را ایجاد نماید .

دکتر حسین قنبریان مدیر تحقیق و توسعه شرکت آناسل با اشاره به اینکه کیت AnaFast برای کلیه آزمایشگاه‌های تشخیصی با هر تعداد نمونه قابل استفاده است، این کیت را با ویژگی‌های دقت و سرعت بالا توصیف کرده و اضافه کردند: شرکت آناسل علاوه بر کیت آنا فست که امکان استخراج سریع اختصاصی برای RNA ویروسها را فراهم می‌کند، کیت استخراج اسیدهای نوکلئیک ویروسی را نیز تولید کرده که قابلیت استخراج همزمان RNA و DNA ویروسی را فراهم کرده است. کیت اخیر آزمایشگاه های مولکولی را از تهیه کیت استخراج RNA به همراه کیت استخراج DNA بی نیاز می کند.



شرکت آنا سلول طب که از سال 1397 فعالیت رسمی خود را آغاز کرده به صورت تخصصی در حوزه زیست شناسی سلولی و ملکولی فعالیت کرده و در حال حاضر تولید کننده نزدیک به 100 محصول تخصصی در حوزه بیوتکنولوژی است که از این میان می‌توان به محصولاتی چون کیت میکروRNA، کیت استخراج RNA، کیت سنتز cDNA، مستر میکس PCR، کیت MTT و انواع مختلف کیت‌های تخلیص، جداسازی و اندازه گیری اسیدهای نوکلئیک اشاره نمود.



منبع: الف

کلیدواژه: کیت استخراج RNA شرکت آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۱۵۴۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسامی اساتید نمونه کشوری منتشر شد/معرفی جوان ترین و پیرترین استاد

به گزارش خبرنگار مهر، سی و یکمین مراسم تجلیل از اعضای هیات علمی نمونه کشوری صبح امروز با حضور محمد علی علی زلفی گل، برخی از معاونان این وزارتخانه و تعدادی از روسای دانشگاه ها در سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران برگزار شد.

حسن زمانیان رییس سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران در این مراسم با تبریک روز معلم گفت: عملیات وعده صادق غزوه خیبر دیگر بود و پیروزی بزرگ دیگر برای رزمندگان اسلام. زوایای پیدا و پنهان این عملیات باید توسط اندیشکده ها تحلیل شود.

وی با اشاره به مراسم استاد نمونه کشوری گفت: به این مراسم از سه جنبه توجه شده است اول رشد فزاینده این اساتید طی سال های گذشته است. از ۱۰ استاد به ۶۰ الی ۷۰ استاد رسیده ایم و میزان تعداد گروه و جایزه ها هم افزایش یافته است. همچنین به اساتید نمونه کشوری که با همکاری اساتید این سازمان در محورهای پژوهشی سازمان پروپوزال داشته باشد یک میلیارد تومان گرفت تعلق می‌گیرد.

رییس سازمان پژوهش های علمی صنعتی افزود: ما آینده پژوهشی دنیا را تا سال ۲۰۵۰ بررسی کردیم مسائل پژوهشی که مطرح است شامل میکرو الکترونیک، کوانتوم، هوش مصنوعی، امنیت غذایی، سوخت پاک هیدروژن و موارد دیگر است که سازمان پژوهش ها روی آن‌ها کار می کند.

وی افزود: هر استاد نمونه کشوری که در این زمینه ها پروپوزال داشته و با همکاری اساتید سازمان روی آن کار کند و این طرح را پیش ببرد تا یک میلیارد تومان گرنت به آن اختصاص می یابد.

کد خبر 6092762

دیگر خبرها

  • تولید کیت‌های جداساز ویروس‌های بیماری‌زا در کشور
  • اسامی اساتید نمونه کشوری منتشر شد/معرفی جوان ترین و پیرترین استاد
  • عرضه جهانیِ تولید ایرانی علیه تحریم‌ها
  • انحطاط اخلاقی یا استثمار به بهانه تولید علم
  • تولید کیت‌های استخراج DNA با یک‌بیستم قیمت نمونه اروپایی
  • میدان‌داری شرکت‌های ایرانی در میادین نفت و گاز غرب کارون
  • تلاشگران ذوب آهن اصفهان مغز متفکر برای جهش تولید هستند
  • تشکیل کنسرسیوم کشتی‌سازی تمام ایرانی امضا شد
  • تسریع و تسهیل انواع تست کمک‌فنر‌ها با تولید مولتی‌تستر ایرانی ممکن شد
  • فناوری جدیدی برای دیدن درون سلول‌های سرطانی