Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از قزوین، منوچهر حبیبی، معاون سیاسی امنیتی استاندار قزوین در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس در قزوین گفت: کنترل ویروس کرونا و مهار آن به رفتار ما بستگی دارد، زیرا زمانی که به شایستگی از این ویروس میزبانی می‌کنیم و مراسمات مختلفی از جمله عروسی و ترحیم را برگزار می‌کنیم و ماسک نمی‌زنیم، این ویروس میهمان ما باقی خواهد ماند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: برخی بر این باورند که کرونا در روستاها کمتر شیوع پیدا می‌کند، اما لازم است بدانیم کرونا روستا و شهر نمی‌شناسد، کرونای جهش یافتهٔ روستای حسین‌آباد نه تنها شهرستان آبیک یا استان قزوین را تحت تأثیر قرار داده است، بلکه کل کشور را به وحشت انداخته و همهٔ ما در قبال جا خود و دیگران مسؤولیم.

حبیبی ادامه داد: سرعت انتشار ویروس کرونا، همپای سرعت باد و سرعت نور است، به همین دلیل ما 2 هفته کنترل طلایی را در پیش‌رو داریم و لازم است در این 2 هفته سختگیری کنیم تا از سختی‌های روزهای بعد از آن کاسته شود.

این مسؤول اظهار کرد: سخت‌گیری‌ها را از دولتی‌ها شروع کنیم، ادارات و ارگان‌ها رعایت پروتکل‌های بهداشتی را به‌طور سفت و سخت انجام دهند، زیرا متأسفانه مراعات اصول بهداشتی در سطح جامعه حدود 15 درصد کاهش یافته است.

معاون سیاسی امنیتی استاندار قزوین عنوان کرد: هر زمان که ما عقب‌نشینی کنیم، کرونا حمله می‌کند و از روی نقطهٔ پنالتی به ما گل می‌زند.

وی بیان کرد: لازم است نیروی انتظامی ترددها را کنترل کند و بازار از ساعت 20.30 شب تعطیل شود، از سوی دیگر لازم است تست‌گیری توسط دانشگاه علوم پزشکی بیش از پیش افزایش یابند.

حبیبی اذعان کرد: ویروس سرکش کرونای انگلیسی در آبیک در کنترل صددرصدی است و روستای حسین‌آباد کماکان در قرنطینه است و رفت‌و‌آمد در این روستا محدود و کنترل شده است.

وی در پایان تأکید کرد: تا پایان هفته، مجدداً تست کامل از کلیهٔ اهالی و ساکنین روستای حسین‌آباد آبیک انجام می‌شود و سپس در خصوص ادامهٔ قرنطینه تصمیم‌گیری‌های لازم صورت می‌گیرد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: استان قزوین منوچهر حبیبی معاون سیاسی امنیتی استاندار قزوین کرونای جهش یافته روستای حسین آباد روستای حسین آباد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۹۰۰۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احشام اهالی ۲۴ روستای گلستان از جنگل خارج شد

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان گفت:در راستای اجرای طرح ساماندهی خروج دام، احشام اهالی ۲۴ روستا و آبادی محاط جنگل در گلستان کوچ داده شده است.

به گزارش خبرنگار استان‌های خبرگزاری دانشجو، حمید سلامتی در بازدید از مناطق جنگلی گالیکش در شرق گلستان اظهار کرد: در طرح ساماندهی خروج دام، اراضی به تصرف دولت درآمده و مناطق بعد از خروج دام جنگلکاری می‌شود.

وی افزود: در راستای اجرای طرح ساماندهی خروج دام ۲۴ روستا و آبادی محاط جنگل در گلستان کوچ داده شده و بالغ بر ۳ هزار و ۵۰۰ هکتار به سطح جنگل‌های استان افزوده شده است. 

مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان گفت: طرح ساماندهی و خروج دام از جنگل‌ها در روستای عرب کلو و خسرو آباد در سال ۱۳۷۹ شروع شده است.

سلامتی ادامه داد: در روستای عرب کلو ۳۳ خانوار دایم و ۴ خانوار موقت با ۱۹ دامدار حضور داشتند؛ در روستای خسروآباد هم، ۲۶ خانوار دائم و یک خانوار موقت با ۱۲ دامدار حضور داشتند. ۱۲۱ نفر در طرف قرارداد با اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان در روستا‌های این طرح کوچ داده شده است.

مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان گفت: در اجرای این طرح حدود ۷۰۰ هکتار جنگلکاری با گونه‌های پهن برگ و سوزنی برگ شده است که حدود ۳۰۰ هکتار زمین‌های خود روستا و ۴۰۰ هکتار جنگل‌های مخروبه در آن محدوده بوده است. 

سلامتی افزود: با اجرای این طرح بخش۷ وسیعی از جنگل‌های منطقه به دلیل حذف عوامل تخریب مثل حضور دام و خانوار‌های جنگل نشین با جنگلکاری بازسازی و احیا شده است که در توسع‌ها جنگل و حفظ منابع آب و خاک تاثیر بسیار مطلوبی داشته است. 

وی گفت: طرح ساماندهی و خروج دام از جنگل‌ها یکی از طرح‌های خوب بوده است که به دلیل عدم وجود اعتبار تداوم پیدا نکرده است.

طبق گزارش اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان، در این استان شمالی با مساحتی نزدیک به ۲ میلیون هکتار دارای اقلیم معتدل مدیترانه‌ای و دارای سطحی معادل یک میلیون و ۳۳۵ هزار هکتار عرصه‌های منابع طبیعی وجود دارد که ۴۵۲ هزار هکتار آن را عرصه جنگلی هیرکانی است.

دیگر خبرها

  • نابودی طبیعت اهالی روستای چنار رودخان را رنجیده خاطر کرد + فیلم و تصاویر
  • یک کشته در حادثه برخورد چند دستگاه خودرو در استان قزوین 
  • پلمب ۱۲۴ مشاور املاک متخلف در قزوین
  • احشام اهالی ۲۴ روستای گلستان از جنگل خارج شد
  • تلف شدن ۵۷ گوسفند در برخورد قطار با گله در قزوین
  • تلف شدن ۵۷ راس گوسفند در برخورد با قطار در آبیک
  • تلف شدن ۵۷ رأس گوسفند در برخورد با قطار در قزوین
  • این لک لک ها اهالی را مجبور به خانه سازی می کنند
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • آیین گاوکشان