Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- بر اساس اعلام سخنگوی ستاد ملی کرونا٬ سرعت شیب صعودی کرودنا در استان خراسان شمالی بسیار بالا است و آمارها نشان دهنده رشد چشمگیر بیماران بستری و فوتی است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بجنورد٬ کرونا یک بار دیگر خراسان شمالی رکورد زد و امروز با بستری شدن 87 نفر دیگر شمار بستری شدگان این بیماری در استان به 443 نفر رسید و این در حالی است که این آمار روزهای ابتدایی فروردنی 1400 دو رقمی بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آلودگی هوا در استان مرکزی از همراهی کرونا کوتاه نمی‌آیدهشدار استاندار گلستان درباره هفته‌های سخت پیش رو/ شیب ابتلا و فوتی‌های کرونا صعودی استاستاندار خراسان شمالی: با اداراتی که قوانین دورکاری کرونایی را رعایت نکنند برخورد می‌شود

شیب کرونا در خراسان شمالی بسیار تند است 

علیرضا رئیسی سخنگوی ستاد ملی کرونا امروز با هشدار درباره شیب تند کرونا در خراسان شمالی گفت: ویروس جهش یافته هندی به شدت مسری است و تلفات بسیار بالایی دارد.

وی افزود: به استانداران و روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی استان‌های شرقی کشور به دلیل همسایگی با پاکستان و افغانستان، توصیه شده تمهیدات لازم را برای جلوگیری از شیوع این ویروس به داخل کشور بیاندیشند.

سخنگوی ستاد ملی کرونا گفت: سوپرمارکت‌ها، خواروبار فروشی‌ها، نانوایی‌ها، رستوران‌ها، بانک‌ها و فروشگاه‌های زنجیره‌ای به ترتیب کمترین میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی را دارند.

رئیسی ادامه داد: تهران، خراسان رضوی، خراسان شمالی، گلستان، لرستان و همدان بیشترین روند صعودی را دارند.

 احتمال کمبود تخت بیمارستانی وجود دارد 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: با اعلام نتایج قطعی آزمایش های انجام شده، در 24 ساعته گذشته و تا ظهر امروز 4 اردیبهشت ماه متأسفانه 7 نفر از مبتلایان به کرونا در استان فوت شد.

سید احمد هاشمی افزود: با بستری 87 بیمار جدید در 24 ساعت گذشته، هم اکنون 443 بیمار دارای علایم بیماری کووید 19 در بیمارستان‌های استان بستری هستند.

وی ضمن تاکید بر زدن ماسک و دوری از تجمعات خاطرنشان کرد: بیشتر مبتلایان افرادی هستند که در مراسم‌های عروسی و عزا، دورهمی‌های خانوادگی شرکت کرده‌اند و یا در تعطیلات به سفر رفته‌اند و هم اکنون نگران برگزاری مراسم های افطاری هستیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی افزود: در هفته گذشته شاهد سیر بسیار شدید صعودی در تعداد مبتلایان به بیماری کرونا به صورت سرپایی و بستری بودیم و هم اکنون ابتلا به بیماری برای بیش از 50 درصد از تست دهندگان مثبت است و پیش بینی می‌شود در صورت ادامه این روند با کمبود تخت در بیمارستان ها روبه رو شویم.

 به محض مشاهده علائم به پزشک مراجعه کنید 

محمدقاسم تابعی متخصص داخلی بیمارستان امام خمینی اسفراین نیز با اشاره رشد فزاینده بیماران سرپایی از مردم خواست به محض مشاهده علائم کرونا به مراکز درمانی مراجعه کنند و اظهار داشت: اکنون تعداد کسانی که با علائم کرونا در بیمارستان ها بستری شده‌اند اما نتیجه تست‌ اولیه شان منفی است٬ بیشتر از کسانی است که تست آنان مثبت است. آن‌ها روزهای اول فکر می کردند کرونا ندارند اما حالا کارشان به بیمارستان کشیده شده است.

وی افزود: پزشکان نیز باید دقت کنند و بدانند برای شروع درمان اولویت علامت بیمار است، نه نتیجه تست در نتیجه همکاران پزشک هم از بیمار علامت دار با تست منفی براحتی نخواهند گذشت و توصیه های لازم را خواهند کرد.

تابعی گفت: اگر مبتلا شده اید نباید از داروهای شخص دیگری حتی بستگان نزدیکتان را استفاده کنید زیرا هر دارو برای یک مرحله از بیماری است، همچنین اطلاعات در مورد بیماری در حال افزایش است و داروها هم هر چند وقت یک بار تغییر می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه کرونا را باید جدی گرفت ولی نه طوری که از ترس آن زندگیتان کلا مختل شود، افزود: اگر مبتلا شدید، روند تحت نظر بودن و درمان را از نخستین علامت‌ها شروع کنید، در این صورت احتمال شدت بیماری خیلی کم می‌شود. علائم خفیف را جدی بگیرید و اگر دو روز ادامه پیدا کرد یا علائم تشدید و یا علامت جدیدی بروز کرد، حتما به مرکز درمانی مراجعه کنید. کسانی که می‌گویند یک باره حالشان وخیم شده احتمالا علائم خفیف را جدی نگرفتند.

تابعی خاطرنشان کرد: در حال حاضر امکان ابتلای مجدد بیشتر از قبل شده است، لذا اگر قبلاً مبتلا شدید، به ویژه بیشتر از 6 ماه از آن گذشته خود را ایمن در نظر نگیرید. فراموش نکنید حتی اگر خودتان ایمن باشید باز ممکن است ناقل باشید.

انتهای پیام/311/ح

 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ویروس کرونا ویروس کرونا خراسان شمالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۹۲۵۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ام‌ اس زودرس قابل تشخیص است؟

 به گزارش تابناک، متخصصان در تاریخ ۱۹ آوریل در مجله Nature Medicine گزارش دادند در یک مورد از هر ۱۰ مورد ابتلا به ام اس، بدن سال ها قبل از شروع علائم، شروع به تولید مجموعه مشخصی از آنتی بادی ها در خون می‌کند.

متخصصان دریافتند این الگوی آنتی بادی ۱۰۰ درصد تشخیص ام اس را پیش بینی می کند. هر بیمار حامل این مجموعه از آنتی بادی ها به ام اس مبتلا شد.

آنها امیدوارند این آنتی بادی ها روزی مبنای یک آزمایش خون ساده برای غربالگری ام اس باشند.

دکتر «مایکل ویلسون»، متخصص ارشد مغز و اعصاب از دانشگاه کالیفرنیا، سانفرانسیسکو (UCSF) گفت: در چند دهه اخیر، حرکت در زمینه درمان ام‌ اس جدی‌تر و قوی‌تر صورت گرفته است.

ام اس زمانی رخ می دهد که سیستم ایمنی بدن به سیستم عصبی مرکزی حمله می‌کند و به غلاف محافظ اطراف رشته‌های عصبی به نام میلین آسیب می‌رساند. این امر سیگنال‌های ورودی و خروجی مغز را مختل می‌کند و باعث بروز علائم مختلفی می‌شود که حواس را مختل کرده و بر توانایی حرکت تأثیر می‌گذارد.

برای این مطالعه، متخصصان نمونه های خون گرفته شده از ۲۵۰ بیمار مبتلا به ام اس را که قبل و بعد از تشخیص آنها جمع آوری شده بود، غربالگری و آنها را با نمونه خون افراد سالم مقایسه کردند.

متخصصان تصور می‌کردند با مشاهده اولین علائم بیماری در بیماران ام‌ اس، شاهد جهش در آنتی‌بادی‌ها خواهند بود.

در عوض، آنها دریافتند که ۱۰ درصد از بیماران ام اس سال ها قبل از تشخیص، سطوح بالایی از آنتی بادی های اتوآنتی بادی - آنتی بادی هایی که می توانند به خود بدن حمله کنند – داشتند.

به گزارش نشریه تخصصی «مدیکال اکسپرس»، هنوز مشخص نیست که چه چیزی باعث ام اس در ۹۰ درصد دیگر بیماران می شود، اما متخصصان بر این باورند که آنها اکنون یک علامت هشدار اولیه قطعی مبنی بر بروز این بیماری، دارند.

علائم ام‌ اس می تواند حاد یا مزمن باشد و از فردی به فرد دیگر متفاوت است. مهم این است که از علائم مختلف این بیماری آگاه بود. علائم بیماری ام‌ اس ممکن است شامل موارد زیر باشد:

- مشکلات حرکتی مانند احساس خستگی یا ضعف هنگام راه رفتن، صحبت کردن یا بلعیدن

- گزگز یا بی حسی در اندام ها

- اختلال عملکرد مثانه و روده

- اختلال شناختی

- تغییرات خلقی یا افسردگی

- لرزش یا اسپاسم

- سرگیجه

- اختلال بینایی

در موارد شدید، افراد مبتلا به ام‌اس ممکن است دچار نابینایی و/یا فلج شوند.

در حال حاضر هیچ درمان شناخته شده‌ای برای ام‌اس وجود ندارد. بنابراین، مدیریت علائم، فاکتوری ضروری برای داشتن یک زندگی سالم همراه با این بیماری است. پزشک ممکن است بسته به شدت علائم بیماری درمان‌های استروئیدی، تزریق خون یا فیزیوتراپی را انتخاب کند.

منبع: ايسنا

دیگر خبرها

  • مشاهده علائم بیماری سفیدک انگور در تاکستان‌های خراسان شمالی
  • خراسان جنوبی از بالاترین ضریب‌های امنیتی برخوردار است
  • نشانه‌ها و علائم بیماری کبد
  • بیش از ۲۳ هزار خدمت روانپزشکی در غرب خراسان رضوی ارائه شد
  • بستری شدن ۸۸ نفر به علت مشکلات تنفسی در خوزستان
  • ۴ نشانه که خبر از نابودی کبد می‌دهد
  • کمبود این ویتامین باعث سرطان پروستات و سرطان سینه می‌شود
  • با عوارض ناشی از گازگرفتگی حیوانات چه باید کرد؟
  • آزمایش خون ممکن است ام‌اس زودرس را تشخیص دهد
  • ام‌ اس زودرس قابل تشخیص است؟