Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصاد آنلاین، استفاده از سیستم‌عامل هارمونی به عنوان سیستم‌عاملی غیر اندرویدی روی دستگاه‌هایی که روزانه در زندگی ما نقش مهمی ایفا می‌کنند، تجربه‌ای جالب توجه خواهد بود. تلاشی که حاصل زحمت پنج ساله تیم نرم‌افزاری هواوی در توسعه یک بستر نرم‌افزاری برای دریافت حداکثر کارایی از سخت‌افزارهایی است که تا به امروز تنها سیستم‌عامل اندروید را به عنوان روح نرم‌افزاری خود متصور بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نوزده دستگاه شامل گوشی، تبلت و تلویزیون در لیست دریافت‌کنندگان اولیه سیستم‌عامل هارمونی 2.0 قرار دارند؛ اما نسخه بتای HarmonyOS 2.0 به تازگی در دسترس توسعه‌‌دهندگان و کاربران تأییدشده‌ی هواوی قرار گرفته و نتایج اولین آزمون‌های کارایی آنها نیز از راه می‌رسد؛ آزمون‌هایی که حالا می‌توانند عملکرد پروژه بزرگ هواوی را به ما نشان دهند.

گزارش‌های اخیر حاکی از آن هستند که با وجود پوسته و ظاهر نزدیک سیستم‌عامل هارمونی به رابط کاربری EMUI 11، بیشتر تمرکز هواوی بر روی افزایش کارایی، پایداری و اضافه کردن قابلیت‌های کاربردی به HarmonyOS 2.0 Beta بوده است.

به تازگی یکی از توسعه‌دهندگان چینی در شبکه اجتماعی Weibo اقدام به انتشار نتایج بررسی‌های خود از عملکرد سیستم‌عامل هارمونی 2.0 کرده است. این توسعه‌دهنده، کارایی سیستم عامل هارمونی موجود در گوشی هواوی Mate X2 را با عملکرد EMUI روی گوشی میت 40 پرو مقایسه نموده است.

فارغ از نتیجه اولیه که افزایش سرعت راه‌اندازی و بوت سیستم در هارمونی را نشان می‌دهد، بخش دوم تست‌ها، به چالش کشیدن عملکرد گیمینگ را هدف قرار داده که نتایج جالبی با خود به همراه دارد.

تست‌های انجام شده، نتایج اجرای دو بازی King of Glory و Peace Elite HDR را مورد بررسی قرار داده که به صورت کلی ارتقای محسوسی در پارامترهای مهمی مانند افزایش نرخ فریم‌دهی و کاهش توان مصرفی دستگاه نسبت به EMUI مشاهده می‌شود.

همچنین کاربر دیگری نیز اجرای دو بازی Honor of Kings و Peace Elite را روی Mate X2 با نسخه بتای هارمونی 2.0 مورد بررسی قرار داده که در هر دو، امتیازات بالاتری در حالت‌های گرافیکی مختلف ثبت شده است.

همچنین این کاربر به بهبود عملکرد روان و پایداری این سیستم‌عامل نسبت به EMUI 11 در کنار مصرف بهینه‌تر باتری اشاره داشته است.

باید توجه داشت که بنا بر اعلام هواوی، HarmonyOS فقط یک جایگزین برای اندروید یا کپی از iOS نیست؛ بلکه هارمونی یک سیستم‌عامل توزیع شده‌ و متفاوت بر پایه میکروکرنل بوده که هدف آن یکپارچه‌سازی واقعی دستگاه‌های مختلف و افزایش سرعت توسعه نرم‌افزارها برای اجرا روی پلتفرم‌های مختلف (گوشی، ساعت هوشمند، تلویزیون و...) است.

پربیننده ترین برای به روزرسانی گوشی های سامسونگ به این نکات دقت کنید تمدید بسته اینترنت رایگان برای اساتید دانشگاه تلاش ترامپ برای بازگشت به توییتر شکست خورد استیکر کپشن به استوری اینستاگرام اضافه شد انقلابی بزرگ در تولید تراشه

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: هوآوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۳۵۴۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت کاهش سرعت متوسط سالانه خودروها/ مقوله آموزرش در رسانه‌ها پررنگ‌تر شود

رئیس اداره ایمنی و ترافیک اداره کل و راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان اصفهان گفت:سرعت متوسط ناوگان خودرویی سالانه در حال افزایش است و این زنگ خطری برای بالارفتن آمار تصادفات محسوب می شود که باید برای کاهش آن برنامه داشت و اقدام کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، معید ذهبیون امروز _دوشنبه، دهم اردیبهشت_ در نشست خبری به مناسبت روز ایمنی حمل و نقل، اظهار کرد: اولین عامل به عنوان شاخصه تصادفات به دلیل عامل انسانی، موضوع سرعت است.

وی افزود: سرعت متوسط وسائل نقلیه سالانه در حال افزایش است، به طوری‌که حدود پنج کیلومتر بر ساعت، نسبت به سال گذشته در استان اصفهان افزایش نشان می‌دهد و حتی این عدد در ایام نوروز امسال ۱۰ کیلومتر بر ساعت بیشتر شده است.

رئیس اداره ایمنی و ترافیک اداره کل و راهداری و حمل و نقل جاده ای استان اصفهان ادامه داد: همین عامل باعث تصادفات بیشتری شده که ضروری است با اتخاذ تدابیر و برنامه‌هایی از تبعات این افزایش سرعت جلوگیری کرد.

وی تاکید کرد: اگر این روند میانگین رشد سرعت ادامه‌دار باشد سال آینده باز هم شاهد افزایش تعداد تصادف‌های جاده ای خواهیم بود اما اگر این سرعت کمتر شود، به همین نسبت شمار تصادفات هم کاهش خواهد یافت.

ذهبیون با اشاره به اینکه در موضوع عامل انسانی و ارتباط آن با تصادف شاخص‌های متعددی نقش دارند، اطهار کرد: سن و سال راننده، نوع وسیله نقلیه، نوع کار و حتی نشستن سرنشین جلو در کنار راننده را باید در این رابطه در نظر گرفت و در امتداد همین عوامل، انتخاب مسیر و سرعت خودرو را هم لحاظ کرد.

رئیس اداره ایمنی و ترافیک اداره کل و راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان اصفهان با تاکید بر اهمیت و ضرورت استفاده از کمربند و کلاه ایمنی، اظهار کرد: نزدیک به یک‌صد نفر از راکبان موتور سیکلت هر ساله در تصادفات جاده های برون شهری فوت می‌کنند و حدود یک‌هزار نفر نیز مجروح می‌شوند.

به گفته وی، به منظور کاهش آمار تلفات راکبان موتورسیکلت اداره کل راهداری اقدام به اجرای طرح چهره به چهره و شناسایی محل‌های حادثه خیز در معابر مختلف کرده است.

ذهبیون گفت: محورهای شرق اصفهان و کوهپایه، فلاورجان، نجف‌آباد و شاهین‌شهر چهار منطقه‌ای هستند که حدود ۸۰ درصد تصادفات موتوری استان در آن‌ها رخ می‌دهد که در شماری از آن‌ها راکبان موتور جانشان را از دست می‌دهند.

وی با اشاره به تعمیر رایگان سیستم روشنایی موتورسیکلت بیش از دوهزار موتورسیکلت در سال گذشته، خاطر نشان کرد: در مجموع حدود پنج هزار موتور سیکلت در چند سال گذشته با کمک اداره کل راهداری تعمیر شده است.

رئیس اداره ایمنی و ترافیک اداره کل و راهداری و حمل و نقل جاده ای استان اصفهان با بیان اینکه ۹۰ درصد جان باختگان خودرویی کمربند ایمنی نبسته‌اند، ادامه داد: ۹۵ درصد موتورسواران فوتی هم فاقد کلاه ایمنی بوده اند.

آموزش ایمنی و ترافیک به دانش‌آموزان

محمدعلی صلواتی، معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان اصفهان در ادامه، اظهار کرد: ۲۵ هزار دانش‌آموز در سال گذشته آموزش‌های ویژه در موضوع ایمنی و ترافیک را سپری کردند و علاوه بر این پنج هزار راننده روستایی نیز آموزش دیدند.

وی با اشاره به اینکه ۴۸ دستگاه در امر سوانح رانندگی مسئول هستند، اظهار کرد: رسانه‌ها از جمله موثرترین نهادهای مسئول در این رابطه هستند که می‌توانند در کاهش تلفات جاده‌ای، آموزش، فرهنگ‌سازی و اطلاع‌رسانی موثر باشند.

اهمیت مقوله خواب و تغذیه در رانندگی

حسین حسین‌زاده، مدیر جدید جمعیت طرفداران ایمنی راه‌ها نیز در ادامه گفت: «خواب‌آلودگی» راننده عامل ۷۷ درصد از تصادفات جاده ای است که همین عامل نشان از اهمین موضوع خواب و شناخت ابعاد و زوایای مختلف این عنصر حیاتی در رانندگی دارد.

به گفته وی، تغذیه نیز عامل دیگری است که با توجه به تغییر سبک زندگی و الگوهای غذایی در رانندگی نقش مهمی دارد، اما کمتر به آن پرداخته شده است.

مدیر جمعیت طرفداران ایمنی راه‌ها افزود: کشورهای توسعه‌یافته روی مسئله آموزش شهروندان به طور خاص کار می کنند، اما سمت و سوی رسانه‌های ما بیشتر در مسیر اطلاع‌رسانی است.

حسین‌زاده تاکید کرد: رسانه‌ای موفق و تاثیرگذار است که آموزش را به صورت جدی مدنظر قرار دهد و در کنار کار اطلاع‌رسانی دنبال کند.

کد خبر 749132

دیگر خبرها

  • CPU چیست؟ به زبان ساده و نحوه کار
  • ربات‌های قاتل؛ ترس از آینده هوش مصنوعی
  • اثرگذاری رسانه ملی در مصرف بهینه انرژی/ ثبت دستاورد‌های وزارت نیرو در قالب تولیدات نمایشی ضرورت دارد
  • تصویب اجرای ۱۰ طرح سرمایه گذاری، بهره برداری و بهینه سازی زیر ساخت های مدیریت تعاون روستائی
  • رونمایی رسمی از بزرگترین پویش کشور در زمینه انرژی
  • ضرورت کاهش سرعت متوسط سالانه خودروها/ مقوله آموزرش در رسانه‌ها پررنگ‌تر شود
  • برای رفع مشکل مصرف انرژی باید صندوق بهینه‌سازی سوخت را فربه کنیم
  • پمپ هیدرولیک
  • این دو عامل احتمال پارکینسون را افزایش می دهد
  • چگونه دمای گوشی را پایین بیاوریم؟