Web Analytics Made Easy - Statcounter

تست های دریایی کشتی افراماکس ۲ که توسط متخصان داخلی ساخته شده، در خلیج فارس انجام‌ شد و علیرغم وجود امواج و باد مخالف این نفتکش به سرعت ۱۵.۲ گره دریایی رسید. - اخبار اقتصادی -

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری تسنیم، روز گذشته تست های دریایی کشتی افراماکس 2 در خلیج فارس انجام‌ شد و علیرغم وجود امواج و باد مخالف این نفتکش به سرعت 15.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

2 گره دریایی رسید.

این نفتکش، نفتکشی است که توسط متخصصان داخلی ساخته شده و ماه گذشته تحویل ونزوئلا شد و مقرر شد پیش از عزیمت به این کشور، تست‌های دریایی آن در خلیج فارس انجام شود.

در حالی سرعت نفتکش ساخت ایران در تست‌های دریایی به 15.2 گره دریایی رسیده که بر اساس قرارداد منعقد شده با ونزوئلا، رسیدن به حداکثر سرعت 14.8 گره دریایی توسط نفتکش افراماکس 2 کافی بود.

در نهایت این کشتیِ ساخت ایران اسلامی تحت کلاس شرکت متخصص رده بندی ایرانی و با پرچم مقدس جمهوری اسلامی ایران تمامی تست های ضروری را با هدایت نیروهای بومی ایرانی با موفقیت پشت سر گذاشت. تمامی آزمون ها با حضور تیم مهندسی متخصص از شرکت pdv marine ونزوئلا انجام شد.

مشخصات دومین نفتکش افراماکس ایرانی که تحویل ونزوئلا شد

نفتکش 113هزار تنی افراماکس 2 با 250 متر طول، 44 متر عرض و 21 متر ارتفاع تا روی عرشه ، 21 هزار و 500 تن وزن در مدت دو سال در شرکت صنعتی دریایی ایران (صدرا) ساخته شده است و دارای یک موتور پیشران با قدرت 21 هزار اسب بخار می‌باشد.

این نفتکش دارای سه دیزل ژنراتور است که هر کدام ظرفیت تولید 900 کیلووات برق را دارا بوده و با 36 خدمه شامل کاپیتان، افسران کشتی، تکنسین‌ها و ملوان‌های خود، قابلیت حرکت با سرعت 15 گره دریایی در اقیانوس‌ها را دارد.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: تست های دریایی گره دریایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۷۹۸۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح بلندپروازانه ترکیه برای ساخت ناو هواپیمابر

ترکیه در صدد ساخت نخستین ناو هواپیمابر بومی خود است؛ طرحی بلندپروازانه که هدف آن برآورده‌کردن نیازهای این کشور در حوزه نیروی دریایی است.

به گزارش ایسنا، خبرها حاکی از آن است که ناو هواپیمابر ترکیه قرار است از فناوری «استوبار» (STOBAR) استفاده کند.

در این فناوری هواپیماها بدون کمک منجنیق‌های روی عرشه و تنها با نیروی حاصل از موتور خود به پرواز درمی‌آیند.

در همین راستا، عرشه این ناوها را مانند سکوهای پرش اسکی، شیب‌دار می‌سازند.

بااین‌حال، ازآنجاکه بیشتر هواپیماهای استفاده‌شده روی این ناوها از قابلیت فرود عمودی بهره‌مند نیستند، کابل‌های فرود همچنان در هنگام فرود به هواپیماها کمک می‌کنند.

به گزارش «کلش ریپورت»، طول این کشتی ۲۸۵ متر، عرض آن ۷۲ متر و وزن آن ۶۰ هزار تُن خواهد بود. همچنین بر اساس گزارش‌ها، حداکثر سرعت این ناو هواپیمابر ترکیه به ۲۵ متر خواهد رسید.

بر اساس طرح اولیه آنکارا، این نا هواپیمابر ظرفیت حمل ۵۰ جنگنده را خواهد داشت که ۲۰ فروند از آن‌ها روی عرشه و ۳۰ فروند در آشیانه ناو نگهداری خواهند شد.

این ناو می‌تواند برای پرواز پرنده‌های مختلفی مورداستفاده قرار گیرد، از جمله جنگنده‌های «آنکا ۳»، هواگرد نظامی سبک «هورجت»، پهپاد «بیرقدار کیزیلما» و پهپاد «بیرقدار تی‌بی ۳».

طراحی و ساخت این ناو بر عهده دفتر طراحی پروژه نیروی دریایی ترکیه است؛ نهادی که گرچه تا امروز چندین ناوچه و ناوشکن تولید کرده، اما تجربه‌ای در حوزه ناو هواپیمابر ندارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رتبه اول قم از لحاظ سرعت ساخت در نهضت ملی مسکن
  • درمان ناباروی با IVF در ایران چقدر موفقیت‌آمیز است؟
  • سمپاشی دقیق‌تر و کم هزینه‌تر با پهپاد کشاورزی ایران ساخت
  • پشت پرده محبوبیت تیلور سوئیفت در ایران | وقتی او در مورد پایان رابطه عاطفی خود حرف می‌زند...
  • درمان ناباروی با IVF در ایران چقدر موفقیت‌آمیز است؟ |‌ احتمال بارداری از یک ماه تا یک سال پس از ازدواج چند درصد است؟
  • ساخت هر کیلومتر مربع آسفالت چقدر هزینه دارد؟
  • وزیر ارتباطات : جزایر سه‌گانهٔ خلیج فارس با موفقیت از طریق فیبر نوری به سرزمین اصلی متصل شدند
  • سردار تنگسیری: اگر نفتکشی از ایران ببرید جبران خواهیم کرد
  • فرمانده ارشد سپاه : اسم خلیج فارس را با کسی قسمت نمی کنیم/ اگر نفتکشی از ایران ببرید جبران خواهیم کرد
  • طرح بلندپروازانه ترکیه برای ساخت ناو هواپیمابر